- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Опис Молоток для відбивання м'яса Hydroma з поліетилену (PE), профільована і гладка робоча поверхня, стейк-хаммер, кухонний інструмент
ПРОДУКТ
Гідром'ясний розм'якшувач / молоток для стейка з пластику (PE, поліетилен) – з профільованою та гладкою ударною поверхнею – довжиною близько 30 см – високоякісний, легко миється, його можна мити в посудомийній машині – Зроблено в Німеччині Розм'якшувач м'яса Hydroma / молоток для стейка з пластику (PE, поліетилен):
- Висока якість Зроблено в Німеччині: виготовлено з високоякісного пластику спеціально для використання в ресторанах, комерційних кухнях, готелях, харчовій промисловості та домашніх господарствах для амбітного шеф-кухаря-любителя.
- Гігієнічність та безпека - легке очищення: підходить для прямого контакту з усіма видами харчових продуктів відповідно до EU 10/2011 та LFGB. Дуже легко чистити звичайними миючими засобами та можна мити в посудомийній машині
- Профільована та гладка ударна поверхня: Для легкого відбивання м'яса та приготування стейків або шніцелів. Головка молотка з двома різними ударними поверхнями - однією профільованою стороною і однією гладкою стороною - для різних видів м'яса і форм для приготування.
- Зручно тримати: Завдяки загальній вазі приблизно 500 грамів розм'якшувач м'яса Hydroma дуже зручний і стабільний у руці. Рукоятка має зручні розміри приблизно 25 x 3 см, а головка молотка приблизно 10 x 8 см.
- Бренд Hydroma
- Вага 0.15 кг
- Розмір 25.00 см x 6.00 см x 6.00 см
- Категорія: Молотки для відбивання м’яса Hydroma