0.0 (0)
Код товару: 57227

HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол

У цього товару є відео-огляд
Новинка
Кількість
5 113 ₴
Замовляй зараз через моночекаут зі знижкою -256 ₴

Інформація про доставку

розраховуємо термін доставки
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Фото та відео
  • Відгуки (0)

Опис HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол

HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол

  • Високоякісний ніж Янагіба Ніж Янагіба - це довгий ріжучий ніж для нарізки риби, суші або сашимі. Завдяки особливій гостроті, він може різати сиру рибу або суші-роли, не роздавлюючи і не розриваючи їх структуру. Тому був винайдений професійний ніж для сашимі, який використовується як традиційний японський ніж і є необхідним інструментом для багатьох кухарів. Ми вважаємо, що лише з міцними та гострими кухонними ножами ми можемо насолоджуватися задоволенням від приготування їжі на кухні. Цей ніж - один з ваших ідеальних виборів.
  • Витончене традиційне ремесло Увігнуте шліфування (урасукі) і плоский обід (ураоші) є основним традиційним процесом виготовлення японських ножів. Така майстерність запобігає прилипанню їжі до леза, зменшуючи видавлювання їжі, щоб зробити різання більш гладким і гострим. Лезо роблять все тоншим і тоншим від плеча до кінчика, щоб утримувати центр ваги в рівновазі.
  • Високоякісний матеріал леза Він виготовлений з кованої нержавіючої сталі X7Cr17MoV. При високотемпературній термічній обробці твердість Роквелла стабільна на рівні 58 2 HRC при більш високій твердості, кращій гостроті і кращій довговічності. Після вологого ручного кромки під кутом 15 1 (односічне лезо) ріжучої кромки спостерігається кращий баланс між гостротою та довговічністю. Ножі HEZHEN виготовляються за допомогою суворих 12 процесів, що гарантують гостроту леза.
  • Збалансована ручка з оливкового дерева Оливкова деревина як тверда деревина славиться своєю високою твердістю, яскравим кольором, чистою і красивою текстурою, яка є благородною породою дерева в Європі. Після багатьох разів ручного шліфування та обробки обробка стає делікатною. Прокладка з нержавіючої сталі та прокладка G10 забезпечують більш узгоджений зовнішній вигляд. Дизайн відповідає ергономічній механіці, а дотик до них приємніший.
  • Надійне забезпечення якості На пряму покупку ножів HEZHEN надається довічна гарантія. Якщо виникнуть проблеми з нашими товарами або послугами, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас заздалегідь. Ножі від бренду HEZHEN неодноразово рекомендувалися відомими кухарями.
  • Бренд HEZHEN
  • Вага виробу 250 грам
  • Колір Кована сталь з нержавіючої сталі, рукоятка з оливкового дерева Твердість Роквелла при 582 Hrc
  • Лезо леза Порожнистий
  • Матеріал леза Нержавіюча сталь
  • Матеріал рукоятки Дерево, оливкове дерево, сталь
  • Можна мити в посудомийній машині Ні
  • Необхідні батареї Ні
  • Вага 250.00 г
  • Розмір 42.20 см x 3.40 см x 0.45 см
  • Категорія: Ножі для тонкого нарізання HEZHEN
Дивитися відео
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
Товар доданий в кошик prod