- Все про товар
- Характеристики
- Фото та відео
- Відгуки (0)
Опис Професійний кухонний ніж з дамаської сталі 20 см, японський шеф-ніж, 67 шарів, ергономічна ручка, для м'яса










- Дамаський багатофункціональний шеф-ніж Професійний дамаський ніж ручного кування довжиною 20 см полегшує повсякденні дії на кухні з нарізання, подрібнення та нарізки фруктів, овочів і м'яса. Тому японський кухонний ніж - кращий вибір для кухні або ресторану, де ви любите готувати.
- Посилений сталевою пластиною з 67 шарами дамаської сталі, міцнийДамаський ніж виготовлений з дамаської сталі та має твердість 60-62 HRC (твердомір Роквелла). Відмінний гострий кухонний ніж з дамаської сталі в кілька разів гостріший за звичайний сталевий ніж, запобігає корозії та зносу, забезпечує здорове життя на кухні.
- Професійний японський кухонний ніж Японський ніж полірований з обох сторін, підходить як для лівші, так і для правші, неймовірно тонкий, гострий фільтр, а кут леза становить 16 градусів з кожного боку. Індивідуальна структура дамаської сталі, а також зерно та рукоятка з блакитної смоли роблять кожен ніж унікальним.
- Ергономічна рукоятка Рукоятка японського дамаського ножа виготовлена зі смоли і відома своїм комфортом, стійкістю та стабільністю. Забезпечує зручний хват, мінімізує втому пальців і покращує рівновагу.
- Подарункові товари Усі наші професійні ножі для кухаря проходять суворий контроль якості перед відправкою. Однозначно ідеальний подарунок для ваших партнерів, родини та друзів, які люблять готувати та використовувати ножі.
- Бренд oFuun
- Колір Шеф-ніж Гайто
- Лезо леза Квартира
- Матеріал леза Нержавіюча сталь
- Матеріал рукоятки Смоли
- Можна мити в посудомийній машині Ні
- Необхідні батареї Ні
- Потрібна збірка Ні
- Вага 300.00 г
- Розмір 33.50 см x 0.03 см x 0.03 см
- Категорія: Ножі для тонкого нарізання oFuun