HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
Код товару: 57227
Категорія: Ножі для тонкого нарізання HEZHEN
- Все про товар
- Характеристики
- Фото та відео
- Відгуки (0)

Безкоштовна доставка по Києву
5 113 ₴
+51 бонус
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
розраховуємо термін доставки
Опис HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол



- Високоякісний ніж Янагіба Ніж Янагіба - це довгий ріжучий ніж для нарізки риби, суші або сашимі. Завдяки особливій гостроті, він може різати сиру рибу або суші-роли, не роздавлюючи і не розриваючи їх структуру. Тому був винайдений професійний ніж для сашимі, який використовується як традиційний японський ніж і є необхідним інструментом для багатьох кухарів. Ми вважаємо, що лише з міцними та гострими кухонними ножами ми можемо насолоджуватися задоволенням від приготування їжі на кухні. Цей ніж - один з ваших ідеальних виборів.
- Витончене традиційне ремесло Увігнуте шліфування (урасукі) і плоский обід (ураоші) є основним традиційним процесом виготовлення японських ножів. Така майстерність запобігає прилипанню їжі до леза, зменшуючи видавлювання їжі, щоб зробити різання більш гладким і гострим. Лезо роблять все тоншим і тоншим від плеча до кінчика, щоб утримувати центр ваги в рівновазі.
- Високоякісний матеріал леза Він виготовлений з кованої нержавіючої сталі X7Cr17MoV. При високотемпературній термічній обробці твердість Роквелла стабільна на рівні 58 2 HRC при більш високій твердості, кращій гостроті і кращій довговічності. Після вологого ручного кромки під кутом 15 1 (односічне лезо) ріжучої кромки спостерігається кращий баланс між гостротою та довговічністю. Ножі HEZHEN виготовляються за допомогою суворих 12 процесів, що гарантують гостроту леза.
- Збалансована ручка з оливкового дерева Оливкова деревина як тверда деревина славиться своєю високою твердістю, яскравим кольором, чистою і красивою текстурою, яка є благородною породою дерева в Європі. Після багатьох разів ручного шліфування та обробки обробка стає делікатною. Прокладка з нержавіючої сталі та прокладка G10 забезпечують більш узгоджений зовнішній вигляд. Дизайн відповідає ергономічній механіці, а дотик до них приємніший.
- Надійне забезпечення якості На пряму покупку ножів HEZHEN надається довічна гарантія. Якщо виникнуть проблеми з нашими товарами або послугами, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас заздалегідь. Ножі від бренду HEZHEN неодноразово рекомендувалися відомими кухарями.
Додати відгук до товару
- Бренд HEZHEN
- Вага виробу 250 грам
- Колір Кована сталь з нержавіючої сталі, рукоятка з оливкового дерева Твердість Роквелла при 582 Hrc
- Лезо леза Порожнистий
- Матеріал леза Нержавіюча сталь
- Матеріал рукоятки Дерево, оливкове дерево, сталь
- Можна мити в посудомийній машині Ні
- Необхідні батареї Ні
- Категорія: Ножі для тонкого нарізання HEZHEN










HEZHEN Янагіба 270 мм – японський ніж для сашимі та суші зі сталі, філейний ніж, D-подібна оливкова ручка, дерев'яний чохол
5 113 ₴
Під замовлення, 7-11 днів

Безкоштовна доставка по Києву