Японський кухонний ніж Deba KAI Seki Magoroku Kinju та Hekiju, 10 см, лезо 8A solid & SUS420J2, твердість 58/56 HRC, ручна робота, руків'я з пакка дерева і поліпропілену, японське хакімессер, вироблено в Японії
Код товару: 57342
Категорія: Ножі для тонкого нарізання KAI
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
4 424 ₴
+44 бонуса
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
розраховуємо термін доставки
Опис Японський кухонний ніж Deba KAI Seki Magoroku Kinju та Hekiju, 10 см, лезо 8A solid & SUS420J2, твердість 58/56 HRC, ручна робота, руків'я з пакка дерева і поліпропілену, японське хакімессер, вироблено в Японії
ПРОДУКТ
ПРОДУКТ
Типові японські кухарські ножі серії Seki Magoroku Kinju ідеально підходять для точної нарізки та обробки сирої риби та м'яса. Всього серія налічує дев'ять типів ножів, включаючи сім ножів для правшів Kinju і два ножі Hekiju, які спеціально розроблені для лівшів. Як типи ножів доступні збалансовані ножі Yanagiba та Deba з різною довжиною леза. Кубістичні чорні рукоятки ножів кіндзю виготовлені з армованого, ламінованого дерева і відрізняються особливою водостійкістю.
ОПИС БРЕНДУ
Якість і досконалість KAI
Заснована в 1908 році в Секі, компанія розробляє і продає столові прилади та супутні товари з відмінною гостротою, функціональністю і довговічністю в більш ніж 100-річних традиціях.
Завдяки своїм властивостям продукція KAI є однією з найкращих у світі.
Спільний знаменник в якості і досконалості заснований на багатовіковій культурі і традиції японського самурайського майстрства
- Майстерне різання: KAI Seki Magoroku Kinju та Hekiju Deba з довжиною леза 10,0 см забезпечує вишуканий досвід різання. Виготовлений із високоякісної міцної та SUS420J2 нержавіючої сталі 8А, він поєднує в собі гостроту та міцність, необхідні для тонкого різання та потужного нарізання.
- Ергономічний дизайн поєднується з функціональністю: односторонній заточений ніж Deba серій Kinju і Hekiju оснащений ергономічними ручками з дерева пакка і поліпропіленового пластику, які забезпечують максимальний комфорт в управлінні і в той же час привносять стильний елемент в кожну кухню.
- Традиційна точність у компактному форматі: Незважаючи на компактне лезо 10 см, ніж Deba поєднує в собі всю міць і точність традиційної японської сокири. Одностороннє подрібнення спеціально розроблено для філігранного філе риби та легкого нарізання дрібних кісток і кісток, що робить його фахівцем для складних завдань на кухні.
- Незнищенна якість і простота догляду: Завдяки своїй міцній конструкції ніж Deba надзвичайно стійкий до щоденних навантажень і навантажень на кухні. Для тривалої гостроти та оптимальної продуктивності рекомендується ручне прання, що дозволяє ножу зберігати свої чудові властивості протягом багатьох років.
- Прагнення KAI до вдосконалення: KAI поєднує найвищий рівень ковальської справи з ретельною майстерністю у своїх ножах Seki Magoroku для створення інструментів виняткової якості та довговічності. Кожен ніж це данина глибоким традиціям та сучасному дизайну, які відрізняють бренд KAI у всьому світі.
Додати відгук до товару
- Бренд KAI
- Вага виробу 3,53 унції
- Включені компоненти Ніж
- Колір Pakka дерево та поліпропілен пластик, чорний
- Лезо леза надзвичайно різкий
- Матеріал леза Нержавіюча сталь
- Матеріал рукоятки Пакка з дерева та поліпропілену пластику
- Можна мити в посудомийній машині Ні
- Необхідні батареї Ні
- Потрібна збірка Ні
- Категорія: Ножі для тонкого нарізання KAI


Японський кухонний ніж Deba KAI Seki Magoroku Kinju та Hekiju, 10 см, лезо 8A solid & SUS420J2, твердість 58/56 HRC, ручна робота, руків'я з пакка дерева і поліпропілену, японське хакімессер, вироблено в Японії
4 424 ₴
Під замовлення, 7-11 днів