Японський кухонний ніж Deba KAI Seki Magoroku Kinju & Hekiju 15 см, сталь 8A/SUS420J2, твердість 58/56 HRC, ручна робота, руків'я пакка і поліпропілен, для риби та м'яса, вироблено в Японії
Код товару: 57370
Категорія: Ножі для тонкого нарізання KAI
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)

Безкоштовна доставка по Києву
5 360 ₴
+53 бонуса
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
розраховуємо термін доставки
Опис Японський кухонний ніж Deba KAI Seki Magoroku Kinju & Hekiju 15 см, сталь 8A/SUS420J2, твердість 58/56 HRC, ручна робота, руків'я пакка і поліпропілен, для риби та м'яса, вироблено в Японії
ПРОДУКТ
ПРОДУКТ
Типові японські кухарські ножі серії Seki Magoroku Kinju ідеально підходять для точної нарізки та обробки сирої риби та м'яса. Всього серія налічує дев'ять типів ножів, включаючи сім ножів для правшів Kinju і два ножі Hekiju, які спеціально розроблені для лівшів. Як типи ножів доступні збалансовані ножі Yanagiba та Deba з різною довжиною леза. Кубістичні чорні рукоятки ножів кіндзю виготовлені з армованого, ламінованого дерева і відрізняються особливою водостійкістю.
ОПИС БРЕНДУ
Якість і досконалість KAI
Заснована в 1908 році в Секі, компанія розробляє і продає столові прилади та супутні товари з відмінною гостротою, функціональністю і довговічністю в більш ніж 100-річних традиціях.
Завдяки своїм властивостям продукція KAI є однією з найкращих у світі.
Спільний знаменник в якості і досконалості заснований на багатовіковій культурі і традиції японського самурайського майстрства
- Майстерне різання: KAI Seki Magoroku Kinju та Hekiju Deba з довжиною леза 15,0 см забезпечує вишуканий досвід різання. Виготовлений із високоякісної міцної та SUS420J2 нержавіючої сталі 8А, він поєднує в собі гостроту та міцність, необхідні для тонкого різання та потужного нарізання.
- Ергономічний дизайн поєднується з функціональністю: односторонній заточений ніж Deba серій Kinju і Hekiju оснащений ергономічними ручками з дерева пакка і поліпропіленового пластику, які забезпечують максимальний комфорт в управлінні і в той же час привносять стильний елемент в кожну кухню.
- Майстер традиційного різу: ніж Deba це традиційний японський топірець, який освоює як точне філе риби, так і нарізання менших кісток і кісток за допомогою свого стабільного та широкого леза. Одностороннє шліфування забезпечує виняткове різання та ефективність на кухні.
- Незнищенна якість і простота догляду: Завдяки своїй міцній конструкції ніж Deba надзвичайно стійкий до щоденних навантажень і навантажень на кухні. Для тривалої гостроти та оптимальної продуктивності рекомендується ручне прання, що дозволяє ножу зберігати свої чудові властивості протягом багатьох років.
- Прагнення KAI до вдосконалення: KAI поєднує найвищий рівень ковальської справи з ретельною майстерністю у своїх ножах Seki Magoroku для створення інструментів виняткової якості та довговічності. Кожен ніж це данина глибоким традиціям та сучасному дизайну, які відрізняють бренд KAI у всьому світі.
Додати відгук до товару
- Бренд KAI
- Вага виробу 8,54 унцій
- Включені компоненти Ніж
- Колір Pakka дерево та поліпропілен пластик, чорний
- Лезо леза надзвичайно різкий
- Матеріал леза Молібден-ванадієва сталь
- Матеріал рукоятки Восьмигранна деревина
- Можна мити в посудомийній машині Ні
- Необхідні батареї Ні
- Потрібна збірка Ні
- Рекомендації по догляду Мити
- Категорія: Ножі для тонкого нарізання KAI


Японський кухонний ніж Deba KAI Seki Magoroku Kinju & Hekiju 15 см, сталь 8A/SUS420J2, твердість 58/56 HRC, ручна робота, руків'я пакка і поліпропілен, для риби та м'яса, вироблено в Японії
5 360 ₴
Під замовлення, 7-11 днів

Безкоштовна доставка по Києву