0.0 (0)
Код товару: 57372

Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра

Кількість
3 379 ₴
Замовляй зараз через моночекаут зі знижкою -169 ₴

Інформація про доставку

розраховуємо термін доставки
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Фото
  • Відгуки (0)

Опис Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра

Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра

  • Вигідна пряма кромка Ніж Nakiri ідеально поєднує в собі універсальність кухарського ножа з тупою формою тесака Квадратна форма та пряма ріжуча кромка роблять його ідеальним для нарізки громіздких овочів (таких як солодка картопля, гарбуз або кабачки), коли погойдування кухарського ножа недостатньо
  • Високоякісна стальВикористовуючи традиційний японський метод хонінгування, лезо виготовлено з 9 шарів композитної сталі з високоякісним сердечником 10Cr15CoMoV, який має твердість до 602 і пройшов експертну кріогенну обробку для покращення його продуктивності та довговічності
  • Ручка з палісандра Ергономічна ручка з палісандра забезпечує оптимальний контроль і комфорт для руки, а також збалансований розподіл ваги для вимогливих професійних налаштувань Його виняткова стійкість до холоду, спеки, корозії та вологості гарантує тривалий термін служби
  • Надзвичайно гострий кухонний ніж Лезо подвійного шліфування товщиною 2.5 мм заточене для формування кута 12-15 з обох сторін, що забезпечує надзвичайну гостроту Глибоке плоске лезо ідеально підходить для швидкої та плавної нарізки, а також навіть скибочок салату, капусти та іншої листової зелені
  • Елегантний дизайнЛезо: обробка каменем і процес чорного оксиду Кована текстура виключає тертя і запобігає прилипанню їжі до леза Традиційна японська восьмикутна ручка оснащена двома мідними дротами, що відрізняється стриманістю і розкішшю
  • Бренд HOSHANHO
  • Вага виробу 221 грам
  • Колір Сірий
  • Лезо леза Простий
  • Матеріал леза Високовуглецева нержавіюча сталь
  • Матеріал рукоятки Палісандр
  • Можна мити в посудомийній машині Ні
  • Необхідні батареї Ні
  • Розміри упаковки 38,99 x 8,51 x 2,9 см 221 грам
  • Вага 0.25 кг
  • Розмір 33.00 см x 4.50 см x 2.00 см
  • Категорія: Ножі для тонкого нарізання HOSHANHO
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Професійний кухонний ніж HOSHANHO Gyuto з високовуглецевої сталі, надгостре японське шеф-лезо з руків'ям з палісандра
Товар доданий в кошик prod