Форма для канеле з вуглецевої сталі, 6 ячеєк, антипригарна, для випікання французьких тістечок, міні-кексів, панна котти, желе
Код товару: 38802
Категорія: Форми для випікання мафінів OGIBRIDI
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
1 975 ₴
+19 бонусів
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
розраховуємо термін доставки
Опис Форма для канеле з вуглецевої сталі, 6 ячеєк, антипригарна, для випікання французьких тістечок, міні-кексів, панна котти, желе


- Вуглецева сталь є чудовим провідником тепла, може швидко та рівномірно проводити тепло, щоб досягти рівномірного підрум'янювання для створення хрустких країв і жувальних серединок.
- Працює в більшості типів печей, може безпечно працювати при температурі 250C. З міцною та гладкою конструкцією країв запобігає деформації під час випікання та не дряпає руку.
- З високоякісним антипригарним покриттям, завдяки чому кожна форма канеле залишає бездоганне покриття. Легко змивається, можна чистити вручну або машинкою. Однак рекомендується ручне прання.
- Ідеально підходить для випікання французьких класичних каннеле, ромової баби, мафінів, даріоле, панакоти, пудингу, брауні, кексів, хліба, цукерок, шоколаду, желе та інших креативних десертів.
- Легко впоратися з повсякденним приготуванням їжі, сімейними вечерями, посиденьками з друзями, післяобіднім чаєм, банкетними десертами та застіллями тощо. Витрачайте менше часу та отримуйте більше задоволення.
Додати відгук до товару
- Бренд OGIBRIDI
- Вага виробу 536 грам
- Включені компоненти Форми
- Колір Шампанське золоте
- Матеріал Вуглецева сталь
- Можна мити в посудомийній машині Ні
- Необхідні батареї Ні
- Особливі сфери застосування Французька класика Канеле, Ромова баба, Мафін, Панакота, Пудинг, Брауні, Кекси, Хліб, Солодощі, Шоколад, Желе
- Рекомендації по догляду Перед використанням змастіть сковороду олією, щоб легко видалити пиріг зі сковороди. Простіше вийняти канеле після охолодження. Не замочуйте формочки у воді на тривалий час. Будь ласка, витріть насухо та зберігайте. Перед використанням змастіть сковороду олією, щоб легко видалити пиріг зі сковороди. Простіше вийняти канеле після охолодження. Не замочуйте формочки у воді на тривалий час. Будь ласка, витріть насухо та зберігайте.
- Форма Круглий
- Категорія: Форми для випікання мафінів OGIBRIDI








Форма для канеле з вуглецевої сталі, 6 ячеєк, антипригарна, для випікання французьких тістечок, міні-кексів, панна котти, желе
1 975 ₴
Під замовлення, 7-11 днів