0.0 (0)
Код товару: 57150

Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж

Кількість
4 273 ₴
Замовляй зараз через моночекаут зі знижкою -214 ₴

Інформація про доставку

розраховуємо термін доставки
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Фото
  • Відгуки (0)

Опис Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж

Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж

  • CULILUX KOBE: Результат пошуку ідеального ножа. Розроблена авторами knifeopedia, що поєднує в собі найкраще з німецького та японського ножового світів. Виготовлений з однієї з найкращих ножових сталей, ідеально термічно оброблений, надзвичайно тонка та гостра геометрія леза, 4-кратна відточена ріжуча кромка, ідеально збалансована та ергономічна.
  • СЕРТИФІКОВАНА ГОСТРОТА: Заточений до 10 на кожну сторону (в порівнянні зі звичайними 15-20), ніж досягає показника гостроти менше 150 порівнянний з гостротою бритви. Кожен ніж проходить індивідуальну перевірку і отримує свій сертифікат гостроти. Завдяки полірованому лезу та спеціальному тонкому помелу він без зусиль ковзає по будь-якій їжі, яку потрібно нарізати.
  • ШВЕДСЬКА СТАЛЬ: Шведська високовуглецева нержавіюча сталь 14C28N, розроблена для лез бритв, доведена до твердості 62 Роквелла шляхом спеціально розробленої вакуумної термічної обробки та подальшого глибокого заморожування CRYOMAX у рідкому азоті. До чого це призвело Лезо, яке дуже стійке до корозії та залишається гострим набагато довше.
  • ГАРАНТОВАНА ДОСКОНАЛІСТЬ: Найкраща якість виготовлення, хороший баланс, плавний перехід від валика до леза, а також закруглені та поліровані краї. Крім того, рукоятка з продуманою ергономікою для комфортного різання без втоми навіть для професіоналів.
  • РУЧКА G10: Ручки виготовлені з G10, матеріалу, що складається з шарів скловолокна. Він більш стійкий, ніж пластик або дерево, і абсолютно стабільний за розмірами, завдяки чому металеві деталі в рукоятці не можуть виступати.
  • УНІВЕРСАЛ: Цей елегантний кухонний ніж відповідає найвищим вимогам професіоналів і кухарів-аматорів. Він ідеально підходить для нарізки, чищення та приготування овочів, м'яса, риби, фруктів і зелені, а також стане чудовим подарунком у стильній коробці.
  • НОВИНКА у версії 2.0: Більш стриманий вигляд без хвилястої лінії на лезі Безпечне використання завдяки заокругленому кінчику на задньому кінці леза.
  • Бренд culilux
  • Вага виробу 215 грам
  • Колір Сріблястий, чорний
  • Лезо леза Простий
  • Матеріал леза Легована сталь
  • Матеріал рукоятки Епоксидна смола, армована скловолокном (G10)
  • Можна мити в посудомийній машині Ні
  • Необхідні батареї Ні
  • Потрібна збірка Ні
  • Сертифікація ЛФГБ
  • Тип обробки Матовий
  • Вага 215.00 г
  • Розмір 33.50 см x 2.40 см x 5.00 см
  • Категорія: Ножі для тонкого нарізання culilux
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Професійний кухонний ніж Gyuto Kobe 2.0 20 см з надгострим лезом зі шведської сталі 14C28N 62HRC, ергономічна ручка G10, високовуглецева сталь, шеф-ніж
Товар доданий в кошик prod