- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (2)
Опис Ніж для відбивання м'яса Fleischklopfer з нержавіючої сталі, подвійний, для стейків, курки, свинини, миється в посудомийній машині
**Особливості:**
М’ясорубка допоможе зробити м’ясо, птицю або рибу ніжним перед маринуванням, дозволяючи спеціям та ароматам швидко та глибоко проникати всередину. Одна сторона гладка для розплющення м’яса та птиці, а інша – ребриста для пом’якшення м’яса. М’ясорубка з металу забезпечує зручну та безпечну ручку, що робить її легкою та безпечною у використанні. Також передбачена петля для зручного підвішування. Легко очищається, придатна для миття в посудомийній машині. М’ясорубка ідеально підходить для пом’якшення або розплющення курки, яловичини, свинини, стейків тощо. Чудово підходить також для подрібнення часнику, горіхів та інших продуктів.
**Характеристики:**
Матеріал: нержавіюча сталь.
Розмір: 24 * 6,5 * 4,5 см.
Колір: сріблястий + чорний.
Вага: 200 г.
- Двобічна конструкція: плоска сторона та заокруглений кінчик для подрібнення, розминання та пюрування, ідеально підходить для подрібнення яловичини, свинини, курки та іншого м'яса.
- Довговічний: Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі з поліруванням, м'ясорубка стійка до корозії, безпечна, нетоксична та значно краща за дерев'яні молотки.
- Економія часу приготування: м'ясорубка дозволяє маринадам, спеціям та ароматам швидко, глибоко та рівномірно проникати в тканину м'яса. Це дозволяє ефективно скоротити час приготування на 40 та час маринування до 5 хвилин.
- Зручне зберігання: петля для підвішування на нижній частині економить місце. Встановлюйте у кухонний ящик або підвішуйте на гачок.
- Універсальний: підходить для різних видів м'яса, таких як курка, стейк, яловичина тощо. Також ідеально підходить для подрібнення горіхів, льоду, часнику та інших продуктів на кухні.
- Бренд ZMREN
- Необхідні батареї Ні
- Розміри упаковки 24,5 x 7,5 x 5,2 см 210 грамів
- Вага 0.80 kg
- Розмір 25.00 см x 12.00 см x 5.00 см
- Категорія: Молотки та преси для відбивання м’яса ZMREN